top of page

MIÉRT KELL AZ ESKÜVŐI FOTÓZÁSNAK PRIORITÁST ÉLVEZNIE?

Frissítve: 2023. júl. 15.


Az esküvő megtervezésekor sok mindent át kell gondolni, mérlegelni és költségvetést kell készíteni. A lista végtelennek fog tűnni, és lehet, hogy nem tudod, hol kezdd, de ha esküvőszervezésről van szó, bizonyosan van néhány dolog, aminek kiindulópontnak és prioritásnak kell lennie.


MIÉRT OLYAN FONTOS AZ ESKÜVŐI FOTÓZÁS?

Az esküvő legfontosabb része a pár, és ez az, amiről szól, és csak ez számít a nap végén. A nagy nap megtervezésekor azonban sok beszállítóval kell beszélned, virágüzletekkel, menyasszonyi ruhaszalonokkal, vendéglátókkal, dekoráció-tervezőkkel… a lista folytatódik, ezek az emberek elmondják, mennyire fontos a helyes megoldás. A megfelelő virágok beszerzése, a legjobb ételek fogyasztása, a ruha kérdése, ez jó .. szenvedélyes emberekkel szeretnél együtt dolgozni, de ezek a prioritások az esküvőd megtervezésekor? Természetesen szerepelniük kell, és nem azt mondom, hogy ezek közül bármelyiket ki kell hagyni, de vajon fontosabbak az esküvői fotózásnál?


Nagyon sok párról olvasok és hallok, akiknek csak kis költségvetésük maradt a fotózásra, olyan párokról, akik nem találnak maguknak tetsző fotóst az esküvőjükre, és olyan párokról, akiknek nincs fotósuk, mert egyszerűen nem engedhetnek meg maguknak egyet. Ezek a párok nem tulajdonítottak túl nagy jelentőséget a fotózásnak…


MIÉRT OLYAN FONTOS EGY PROFI ESKÜVŐI FOTÓS ALKALMAZÁSA?

Az esküvői fotózás a legfontosabb dolog az esküvődön? Nem, egyáltalán nem, de amikor meg kell tervezni a különleges napot, akkor ott kell lennie a legfontosabb dolgok listáján, amelynek meg kell nézni a költségvetést és a lefoglalni ezeket.


Az esküvői fotózás azért fontos, mert megörökíti a napodat, megörökíti az emlékeidet, elmesél egy történetet, és nem akármilyen történetet!!! , hanem egy gyönyörű történetet mesél el különleges napodról, egy olyan napról, amelyet soha nem fogsz elfelejteni. Egy történetet, amit megmutathatsz barátaidnak és családodnak, gyerekeidnek és unokáidnak, olyasmi, ami örökké kincset fog érni.


Látod, hogy a virágaid elhervadnak, a tortádat gyorsan megeszik, a meghívóidat a nap után eldobják, a ruhádat egyszer hordod, a cipők visszakerülnek a dobozukba,s nem én próbálok komor lenni, ez a perspektíváról szól.


EGY NAP, ÉS RENGETEG EMLÉK

Korábban már beszéltem azokról a párokról, akik nem tulajdonítottak nagy jelentőséget az esküvői fotózásnak, és könnyen elfelejthető. Ha elmész egy virágüzlethez, gyönyörű virágcsokrokat készítenek neked, a tortakészítőd elkészíti a napod legfinomabb és legcsodálatosabb tortáját, stb.., Ezek a dolgok és tárgyak lesznek a napodban olyanok, amiket te és mindenki látni fogsz. Mégis, amikor esküvői fotózásról van szó, olyasmiért fizetsz, amit csak ezután fogsz látni... és a legjobb esküvői fotósok észrevétlenül maradnak, vendégei nem is tudják, hogy ott vannak.


MIÉRT FIZETSZ?

Ha az esküvőszervezésről van szó, az több, mint egy nap, egy életre szóló emlékről szól. Ez a pillanatok megörökítéséről szól, az érzelmek megörökítéséről, arról szól, hogy újra átélhesd a napot gyönyörű fényképeken keresztül, arról szól, hogy mosolyogj olyan pillanatokban, amelyekről nem is gondoltad volna, hogy megtörtént, látod az érzelmet a családod és a barátaid arcán, és ami a legfontosabb mindenekelőtt, hogy legyen egy történeted, amelyet örökké őrizhetsz.


Ha csak az esküvődön gondolkodsz, és a költségvetését nézed, ügyelj arra, hogy maximalizáld a költségvetést az esküvői fotózásra. Ez nem csak néhány fotó rólad és partneredről az esküvő napján, ahol gyönyörűek és boldogok vagytok, hanem egy gyönyörű" Az esküvőd napjának története”, a készülődéstől és a koszorúslányokkal való mosolygástól kezdve az apukád arcán megjelenő érzelmekig, ahogy könnyet ejt, és büszkén néz rád. Megörökítheti a nap gyönyörű részleteit, órákon át tartó tervezés után, kezdve a gyönyörű virágoktól, a ruhától és a helyszíntől, megörökítheti a nap kibontakozását, megörökítheti a vendégek érzelmeit, a vőlegény idegességét .. az első táncot. Ez nem akármilyen történet, ez a te történeted.


Mindenképpen örökítsd meg napod és történeted, ne sajnáld, hogy nem fogadtál profi esküvői fotóst.


MEGFONTOLANDÓ DOLGOK

Maximalizáld a költségvetést. Észreveszik-e a vendégek, ha spóroltál egy kis pénzt a virágodon, a vendégeid tényleg észreveszik, ha spóroltál egy keveset az ételen, észreveszik ha a torta nem 5 emelet magas? Takaríts meg egy keveset, ahol csak tudsz, és maximalizáld a fényképezési költségvetést, ez az egyetlen dolog, ami marad a nap végén..


Találd meg stílusod. Esküvői fotósok százai közül válogathatsz, a legtöbben az ország egész területére, sőt külföldre is beutaznak, szánnak időt arra, hogy eldöntsd, melyik stílust szeretnéd, és találj egy fotóst, aki ezt tükrözi. Több munkájukat nézd meg, mielőtt elhatározod magad.


Foglalj gyorsan. A legjobb esküvői fotósokat akár 2 évre előre felveszik és lefoglalják, így ha már tudod a dátumot, keresd meg a tökéletes esküvői fotóst, és foglald le.


HOGYAN NE VÁLASZD KI AZ ESKÜVŐI FOTÓST


1. OLCSÓK

Amikor kiválasztod fotósod, ne csak az érték és a benne foglaltak alapján válaszd ki őket, ne csak azt válaszd, aki ingyenes eljegyzési fotózást, nyomtatott albumot, online galériát, USB-tollat, képkereteket és nyomtatott pólókat ad. Nagyon fontos, hogy olyan fotóst találj és alkalmazz, aki szimpatikus.


Munkájuk passzol a stílusodhoz, tudod, hogy megbízhatsz bennük, nyugodtnak érzed magad velük. Mindezek a dolgok megkönnyítik a napot, továbbá jobb és természetesebb fotókat készítenek. Sok fotós kínál olyan csomagokat, amelyekben már szerepelnek a fent említett szolgáltatások, köztük az eljegyzési fotózás is.


2. „MEGTESZIK”

Esküvőd megtervezésekor millió és egy dologra kell gondolni, a lista végtelennek tűnik, és néha azt gondolhatod, hogy ah „megteszi”! Lehet, hogy sok fotóst nézel, és nehezen találsz időt arra, hogy találkozz velük, megnézd a munkájukat. Fontos, hogy ne csak azért válassz fotóst, mert az időbe telik és végtelen feladatnak tűnik. Szánj rá időt, és gondoskodj arról, hogy ne csak egy esküvői fotós munkát találj, amit szeretsz, hanem egy olyan embert is a kamera mögött, akivel szimpatizálsz. Amikor megtalálod őket, érezd úgy, mintha csak egy közeli barátoddal beszéltél volna.


Az esküvői fotósok szeretik, amit csinálnak, szenvedélyük az ipar és a gyönyörű esküvők megörökítése. Stresszesnek is érezheted magad, és sok fotós megérti, de a jó fotós kezeli jól igazán. Csak győződj meg róla, hogy megtaláltad számodra megfelelő fotóst, amely illik stílusodhoz, és akiben megbízhatsz, és aki mellett nyugodtnak érezheted magad.


3. A NAGYBÁTYÁMNAK ÚJ FÉNYKÉPEZŐGÉPE VAN

Legyen szó nagybátyjáról vagy barátról ... az esküvői fotózás több, mint egy fényképezőgép. Csak azért, mert drága fényképezőgépük van, még nem jelenti azt, hogy megvan a kellő tapasztalatuk és tudásuk egy esküvő megörökítéséhez.



A fényképezőgép csak egy eszköz a pillanat megörökítéséhe. A készség, a tudás és a tapasztalat a kulcsa az esküvői fotózásnak. Csak egy esélyt kapsz, hogy gyönyörűen örökítsd meg azt az egy pillanatot ... hogy egy esküvői történeted legyen, amely segít újra átélni az érzelmeket és a boldogságot.




VÉGSŐ GONDOLATOK..

Ez a tervezés csak egy napra szól, egy nap összeházasodsz a partnereddel, akivel életed hátralévő részét le szeretnéd élni, egy nap pedig megosztod ezt a gyönyörű pillanatot a családoddal és barátaiddal, akiket szeretsz. Ragaszkodj ezekhez az emlékekhez, és ne kelljen visszagondolnod arra, hogy bárcsak felbéreltél volna egy normális fotóst.


A fotózás nem egy drága fényképezőgépről szól, hanem egy történet megörökítéséről.


Ne feledd, hogy csak egy esélyt kapsz az esküvői fotók elkészítésekor, és miután az egésznek vége, a fotók az egyetlen dolog, ami örökre veled marad. Győződj meg róla, hogy a megengedhető legjobb esküvői fotóst alkalmazod, és a legjobb embert béreld fel, aki megörökítheti. Ez egy olyan befektetés, amelynek örülni fogsz az évek távlatában, amikor visszatekintesz az esküvői albumra és újra átéled azokat a különleges pillanatokat és érzelmeket.


Az esküvői fotózás az egyedi pillanatokról szól, arról, hogy újra átélheted a napot gyönyörű fényképeken keresztül, mosolyogsz olyan pillanatokban, amelyekről nem is tudtál, hogy megtörtént, látod az izgalmat és érzelmeket családod és barátaid arcán ... amit örökre magaddal viszel…


ÍME, MIÉRT FIZETSZ!






45 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page